Fazlaca yapılan kabak tatlısını balkabak toplarına dönüştürmek herkesi memnun ediyor. Ev halkı, "Yine mi kabak?" diyemiyor . Misafirlere özel hoşluk yapılmış gibi oluyor. Ev kadını da mutlu, oooh yendi bitti işte, atmadık canım.
Yaptığım son kabak tatlımız bize fazla gelmişti. Parçalanmış pötibör bisküvi ve dövülmüş cevizle harmanlayıp balkabak topları yaptım. Topların istediğiniz sertlikte olması için bisküvi ve ceviz miktarıyla oynayabilirsiniz. Bol cevizle yapıldığında lezzetine bayılıyorum.
İçinde yuvarlayacağınız şamfıstık, ceviz veya hindistan cevizi kırıntıları da toplara çok güzel lezzetler katıyor.
OK
Tülay'cığım, artan kabaklara uyguladığımız için kilo hesabını kaldırdım. Uygun mu sence?
Tulay
"Her hakkı Bloglararası "Kabak Tadi" Projesine aittir. Bu yazımla ilgili hiçbir maddi talebim olmayacaktır."
"Her hakkı Bloglararası "Kabak Tadi" Projesine aittir. Bu yazımla ilgili hiçbir maddi talebim olmayacaktır."
No comments:
Post a Comment