Friday, March 16, 2007
Sebzeli Noodle
Uzakdoğu yemeklerini sevenler için kolay ve sağlıklı bir seçim.
yarım paket noodle
1 kabak
1 havuç
4 kaşık soya sosu
zeytinyağ
Kabak ve havuç rendelenip 10 dakika haşlanır. Noodle, sebzelerin haşlama suyunda sekiz dakika pişirilir. Bu arada sebzeler zeytinyağında renkleri değişmeyecek kadar kavrulur. Üzerine soya sosu ilave edilip biraz sote edilir.
En son suyu süzülen noodle, vok içindeki sebzelerle iyice karıştırılır.
Sebzelere, kavurma aşamasında jülyen doğranmış soğan da katabilirsiniz.
Devletşah
OK
Her hakkı bloglararası "Kabak Tadı" projesine aittir. Bu yazıyla ilgili hiçbir maddi talebim olmayacaktır.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment